OVER ONS

LynnSophie is een luxueus kledingmerk uit Nederland. Gecreëerd door Myrthe van der Zanden, moeder van vier kinderen en samen met haar partner, Jeremy Otter, eigenaar van meerdere bedrijven.  

Een echte carrièremoeder die heel goed weet hoe het is om het gezinsleven te combineren met het zakelijke leven. En daar hoort passende kleding bij. Zij wilde kleding items creëren die er elegant uitzagen, waardoor de vrouwelijke vormen tot haar recht zouden komen. Maar tegelijkertijd ook goed draagbaar zouden zijn in het zakelijke leven. En dit moest dan ook gecombineerd kunnen worden in de privé situatie waarin een moeder vanuit haar werk op het schoolplein zou staan om haar kinderen weer op te halen en ze op te voeden. Na een jaar stond het en ze is dan ook erg trots op de collectie en de kwaliteit die ze heeft neergezet. 

DUURZAAM 

Natuurlijk vindt LynnSophie het belangrijk dat kleding duurzaam wordt gefabriceerd. Wij zijn van mening dat er geen kinderhandjes aan te pas mogen komen en dat er eerlijke salarissen en goede werkomstandigheden moeten zijn voor de mensen die onze kleding maken.

HOOGWAARDIGE KWALITEIT 

LynnSophie staat voor hoogwaardige kwaliteit. Met uiterste precisie en liefde worden de stoffen uitgekozen. De kleding wordt gedragen door een belangrijke groep uit onze samenleving. Dames die weten wat ze willen en die daar hard voor werken. En daarnaast vaak ook nog een stel kinderen opvoeden.  

Wij weten dat dit allemaal niet vanzelfsprekend is en wij gunnen deze dames dan ook een eigen kledingmerk. Als je hard werkt, wil je ook luxueuze kleding dragen en iedere dag het gevoel hebben dat jij er mag zijn. En draag je graag kleding die vrijwel uniek is. Want je wilt uniek zijn op die belangrijke meeting of op dat feest waarvoor je een uitnodiging hebt ontvangen. Om die reden hebben wij van ieder item een zeer beperkt aantal laten maken en dit beperkte aantal verdeeld over vier verschillende maten. 

Onze kernwoorden zijn Zelfverzekerd, Zelfbewust, Alive, Sereen en Ontspannen. Bij ieder item dat wij creëren, leggen we onze kernwoorden ernaast. Iedere vrouw mag zich zo voelen. 

LYNNSOPHIE

Toen Myrthe startte met deze kledinglijn wist zij gelijk welke naam deze zou krijgen; Lynn Sophie. Het is namelijk de naam van haar tweede dochter. Vanaf dat Lynn Sophie drie jaar oud was, wist zij al dat zij een echte fashionista zou worden. Ze zocht toen al kleding uit met uiterste precisie. Ze is inmiddels aan het begin van haar puberteit en vindt kwaliteit belangrijk in de kleding die zij draagt en wil er iedere dag goed en uniek uitzien. Myrthe heeft dit merk aan haar opgedragen. 

VEEL ERVARING 

We hebben een team met heel veel ervaring als het gaat om luxe stoffen, design, kleuren en kwaliteit en daarnaast werken we samen met de beste fabrieken in Portugal, India en Bulgarije. Kwaliteit vinden wij zeer belangrijk en om die reden werken wij uitsluitend met Italiaanse stoffen. Voor onze klanten willen wij alleen het beste.

Door het dragen van onze kleding krijg je nog meer complimenten, zie je er nog krachtiger uit tijdens je meeting en zullen al je vrouwelijke vormen tot haar recht komen. Want dat verdien je. 

DE FILOSOFIE VAN LYNNSOPHIE

LynnSophie is een luxe kledingmerk dat een filosofie van tijdloze elegantie en individuele expressie belichaamt. De kern van de filosofie van het merk is de overtuiging dat mode meer moet zijn dan alleen het volgen van trends, maar eerder een middel moet zijn om iemands unieke persoonlijkheid en stijl uit te drukken. LynnSophie zet zich in voor het creëren van hoogwaardige, prachtig vervaardigde stukken die er niet alleen geweldig uitzien en aanvoelen, maar ook een blijvende impact op de wereld hebben.

De ontwerpfilosofie van LynnSophie is diep geworteld in de principes van duurzaamheid en ethische productie. Het merk zet zich in om alleen de beste materialen te gebruiken, afkomstig van vertrouwde leveranciers die hun waarden van duurzaamheid en ethische productie delen. Elk stuk is zorgvuldig vervaardigd door bekwame ambachtslieden, zodat elk detail perfect is en elke steek met zorg wordt gemaakt.

FROM LYNNSOPHIE WITH LOVE